Ιστορικο

Η πιο ομορφη βεραντα του Σαρωνικου

Ιστορικο επιχειρησης

Στις αρχές του 1990, ο κ. Βασιλόπουλος Ανδρέας συνέλαβε μια πρωτοποριακή ιδέα για την εποχή, με πολύ φαντασία και ρίσκο. Η ιδέα αυτή δέν έμεινε μόνο στο μυαλό του, αλλά προχώρησε όσο ήταν δυνατό στην υλοποίησή της παρόλο τις μεγάλες δυσκολίες που γνώριζε εκ των προτέρων οτι θα συναντήσει.

Αρχές Ιουνίου 1994 εγκαινιάστηκε το Cafe Bar Stork. Το κατάστημα ξεκίνησε με μεγάλες φιλοδοξίες και με υψηλούς στόχους για την εποχή εκείνη. Οι εγκαταστάσεις ήταν υπερσύγχρονες, η θέα έκοβε την ανάσα, το μόνο που έμενε ήταν να το γνωρίσει ο κόσμος. Τα δύο πρώτα χρόνια λειτουργίας του ξεκίνησε κάπως διστακτικά, μιας και ο κόσμος που ερχόταν ήταν αρκετά επιφυλακτικός.

Ο λόγος ήταν οτι το Stork έπρεπε να δώσει μια μεγάλη μάχη, να αλλάξει κάτι που η κοινή γνώμη εδώ και πολλά χρόνια θεωρεί δεδομένο. Τα μαγαζιά που βρίσκονται σε οδικά δίκτυα, παρέχουν πολύ φτωχή ποιότητα υπηρεσιών αφού τα περισσότερα λειτουργούν με το σύστημα self-service. Επίσης είναι γνωστό οτι στα συγκεκριμένα μαγαζιά η ποιότητα των προϊόντων είναι χαμηλή, καθώς και τα πρότυπα υγιεινής και καθαριότητας είναι σχεδόν ανύπαρκτα.

Φυσικά με τα χρόνια η επιχείρηση Stork αναπτυσσόταν ραγδαίως, ιδιαιτέρως την εποχή 1996-1999. Η περίοδος αυτή ήταν ιδιαίτερα καθοριστική για την επιχείρηση. Ο κόσμος άρχιζε να το γνωρίζει, η απαράμιλλη ποιότητα των προϊόντων, το service και η καθαριότητα ήταν οι τρεις πτυχές που έκαναν το Stork ιδιαίτερα γνωστό. Η επιχείρηση αύξησε τον αριθμό του προσωπικού ώστε να μπορεί να υποδεχτεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό πελατών. Το Stork έγινε πια στέκι θαμώνων και μη, που ήθελαν να απολαύσουν τον καφέ τους, το παγωτό, το γλυκό τους ή ακόμη και το σνακ τους.

Η επιχείρηση με τα χρόνια αναπτυσσόταν σταδιακά, είτε στα προϊόντα, είτε στις υπηρεσίες που παρείχε καθώς οι πελάτες γίνονταν περισσότερο απαιτητικοί ζητώντας το κάτι παραπάνω. Η ανάγκη επέκτασης της επιχείρησης ήταν σχεδόν επιτακτική και η λύση βρέθηκε με την κατασκευή δεύτερου κτιρίου.

Τον Ιούνιο του 2004, 10 χρόνια μετά απο την κατασκευή του Stork, εγκαινιάζονται συγχρόνως δύο επιχειρήσεις, το Stork II και το Stork III, τα οποία ανήκουν στην οικογένεια του Storkgroup. Αυτή τη στιγμή και οι τρεις επιχειρήσεις συνυπάρχουν και λειτουργούν παράλληλα. Το Stork I παρέμεινε όπως λειτουργούσε όλα αυτά τα χρόνια, το Stork II μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες που αναζητούν γευστικό καφέ, ποτό, γλυκό, σνάκ και ειδικότερα φαγητό.

Το Stork III είναι κατάστημα πώλησης βιολογικών και παραδοσιακών προϊόντων. Τέλος, η διεύθυνση της επιχείρησης, σας υπόσχεται οτι θα συνεχίσει, με την ίδια απαράμιλλη ποιότητα όπως ολα τα προηγούμενα χρόνια, να σας εξυπηρετεί και να σας καλύπτει σε όλες τις γευστικές σας προτιμήσεις.